Árgus

Árgus Behúzó Ólom

A felszíni szerelékek (felszíni stupek, bukó stupek) partról nagy távolságra való bejuttatására és egy helyben tartására szolgáló eszköz.

Termékleírás

Árgus Behúzó Ólom:

A felszíni szerelékek (felszíni stupek, bukó stupek) partról nagy távolságra való bejuttatására és egy helyben tartására szolgáló eszköz. Ha csónakból horgászunk nagyon megkönnyíti a harcsázó szerelék elhelyezését, mivel a főzsinóron lecsúszva azonnal beáll a szerelék a vízmélységnek megfelelően. A SIC gyűrű miatt a szereléket többször fel lehet használni, mivel a fonott zsinór nem tesz kárt használat közben a gyűrűben. A behúzó ólom súlyának megválasztásánál a csalihal mérete és a bot dobósúlya a meghatározó.

További Árgus-os termékekért, kattints ide!
Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!

Árgus

Árgus Behúzó Ólom

A felszíni szerelékek (felszíni stupek, bukó stupek) partról nagy távolságra való bejuttatására és egy helyben tartására szolgáló eszköz.

2.365,0 Ft2.780,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Árgus Behúzó Ólom: A felszíni szerelékek (felszíni stupek, bukó stupek) partról nagy távolságra való bejuttatására és egy helyben tartására szolgáló eszköz. Ha csónakból horgászunk nagyon megkönnyíti a harcsázó szerelék elhelyezését, mivel a főzsinóron lecsúszva azonnal beáll a szerelék a vízmélységnek megfelelően. A SIC gyűrű miatt a szereléket többször fel lehet használni, mivel a fonott zsinór nem tesz kárt használat közben a gyűrűben. A behúzó ólom súlyának megválasztásánál a csalihal mérete és a bot dobósúlya a meghatározó. További Árgus-os termékekért, kattints ide! Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!