Rhino

Rhino BE 35 Black Edition Elektromos Külmotor

Hangtalanul és feketén az éjszakán át! A Rhino Black Edition sorozat! Egy speciális modell 30°-ban vertikálisan és 180°-ban horizontálisan megdönthető motorfejjel.

Termékleírás

Rhino BE 35 Black Edition Elektromos Külmotor:

Hangtalanul és feketén az éjszakán át! A Rhino Black Edition sorozat! Egy speciális modell 30°-ban vertikálisan és 180°-ban horizontálisan megdönthető motorfejjel. A sebességfokozat- és töltés kijelzéssel LED-ekkel. Természetesen a megbízható Rhino technikákkal felfegyverezve! A teleszkópos kormányrúd öt előre- és két hátrameneti fokozattal könnyűvé teszi a haladást. Erős felfüggesztéssel rendelkezik és a fokozatmentes mélységállítás sem hiányozhat a felszereltségből. A Weedless propeller segítségével könnyedén átvághatjuk magunkat a legnagyobb növénymezőn is. Így igazán eredményes lehet az éjszakai bevetés! Brushed Motor: Megbízható és bevált technológia magas minőségű szénkefékkel. Lithium Battery Compatible: Lithium akkumulátorokkal használható. Belly Mode: Belly Boot-hoz használható. Kajak Mode: Ideális kajakokhoz is. Vertically adjustable tiller angle: Vertikálisan állítható motorfej. Ideális Belly Boot-hoz. Motor head can be horizontally offset: Rhino BE 35 Black Edition Elektromos Külmotor-on a motorfej horizontálisan mozgatható. Ideális Belly Boot-hoz és kajakokhoz oldalsó felerősítéssel. Info Display: Állapot információk a kijelzőn lehívhatók. Composite Shaft: Könnyű, Alu-Compozite tengely. Quick Adjust System: Gombnyomással irányítható motor trimmelés. Excellent Service: Tökéletes szervíz háttér a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz.

További Rhino-s termékekért, kattints ide!
Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!

Rhino

Rhino BE 35 Black Edition Elektromos Külmotor

Hangtalanul és feketén az éjszakán át! A Rhino Black Edition sorozat! Egy speciális modell 30°-ban vertikálisan és 180°-ban horizontálisan megdönthető motorfejjel.

134.700,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 9932035 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 7 kg
Méretek 104 × 45 × 14 cm
Hossz

104 cm

Tömeg

7 kg

Szélesség

45 cm

Magasság

14 cm

Szín

Fekete

Kiszerelés

1 darab

Motor

Brush motor

Max. csónak súly

1100 kg

Volt

12 V

Akku kábel hossza (m)

1.4

Sebességek

5V / 2R

Tengely hossz

0,79 m

Termékleírás

Rhino BE 35 Black Edition Elektromos Külmotor: Hangtalanul és feketén az éjszakán át! A Rhino Black Edition sorozat! Egy speciális modell 30°-ban vertikálisan és 180°-ban horizontálisan megdönthető motorfejjel. A sebességfokozat- és töltés kijelzéssel LED-ekkel. Természetesen a megbízható Rhino technikákkal felfegyverezve! A teleszkópos kormányrúd öt előre- és két hátrameneti fokozattal könnyűvé teszi a haladást. Erős felfüggesztéssel rendelkezik és a fokozatmentes mélységállítás sem hiányozhat a felszereltségből. A Weedless propeller segítségével könnyedén átvághatjuk magunkat a legnagyobb növénymezőn is. Így igazán eredményes lehet az éjszakai bevetés! Brushed Motor: Megbízható és bevált technológia magas minőségű szénkefékkel. Lithium Battery Compatible: Lithium akkumulátorokkal használható. Belly Mode: Belly Boot-hoz használható. Kajak Mode: Ideális kajakokhoz is. Vertically adjustable tiller angle: Vertikálisan állítható motorfej. Ideális Belly Boot-hoz. Motor head can be horizontally offset: Rhino BE 35 Black Edition Elektromos Külmotor-on a motorfej horizontálisan mozgatható. Ideális Belly Boot-hoz és kajakokhoz oldalsó felerősítéssel. Info Display: Állapot információk a kijelzőn lehívhatók. Composite Shaft: Könnyű, Alu-Compozite tengely. Quick Adjust System: Gombnyomással irányítható motor trimmelés. Excellent Service: Tökéletes szervíz háttér a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz.
További Rhino-s termékekért, kattints ide! Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!