Rhino

Rhino BLX 110 Elektromos Csónakmotor

Erőteljes elektromos csónakmotor 110 lb tolóerővel 24 V feszültségnél. Max 1150 W. Ugyanolyan technikai kivitel, mint a BLX 70-nél.

Termékleírás

Rhino BLX 110 Elektromos Csónakmotor:

Erőteljes elektromos csónakmotor 110 lb tolóerővel 24 V feszültségnél. Max 1150 W. Ugyanolyan technikai kivitel, mint a BLX 70-nél. Gondozásmentes felépítés, ami mellőzi a szénkefe használatát. Sósvízi használatra is alkalmas. A nyél kihúzható, a tengely acélból készült. Nyomógomb segítségével kibillenthető, a propeller merülési mélysége és a kormányzás erőssége fokozatmentesen állítható. A tengelyhossz az irányító egység és a víz alatti motorrész közötti távolság. Brushless Motor: A szénkefe mentes meghajtásból eredő gondozásmentes motor. Magas teljesítményű, nagy hatékonyság. NIB Power Magnets: Neodym szuper mágnes még több erőért és hatékonyságért. Auto Electronic Protection: Elektromos védelmi rendszer a túlfeszültség, rövidzárlat és túlterhelés ellen. Lithium Battery Compatible: Lithium akkumulátorokkal használható. Sail Boat Applicable: A motor ideális vitorlásokhoz is, mint kiegészítő motor. Sport Mode: Rövid idejű maximális teljesítmény kapcsolása nyomógombbal. USB Power Out: USB-csatlakozó lámpák, mobiltelefonok töltéséhez. Info Display: Állapot információk a kijelzőn lehívhatók. Saltgard: További védelem a sósvízi használathoz. Stainless Steel Shaft: Rozsdamentes acél tengely. Quick Adjust System: Gombnyomással irányítható motor trimmelés. Excellent Service: Tökéletes szervíz háttér a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz.

További Rhino-s termékekért, kattints ide!
Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!

Rhino

Rhino BLX 110 Elektromos Csónakmotor

Erőteljes elektromos csónakmotor 110 lb tolóerővel 24 V feszültségnél. Max 1150 W. Ugyanolyan technikai kivitel, mint a BLX 70-nél.

315.390,0 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9935110 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 14 kg
Hossz

50 cm

Tömeg

14 kg

Szélesség

14 cm

Magasság

118 cm

Kiszerelés

1 darab

Motor

Brushless motor

Max. csónak súly

2400 kg

Volt

15-32 V

Akku kábel hossza (m)

2.1

Tengely hossz

91 cm

Sebességek

Vario

Védelem a sótól

Igen

Termékleírás

Rhino BLX 110 Elektromos Csónakmotor: Erőteljes elektromos csónakmotor 110 lb tolóerővel 24 V feszültségnél. Max 1150 W. Ugyanolyan technikai kivitel, mint a BLX 70-nél. Gondozásmentes felépítés, ami mellőzi a szénkefe használatát. Sósvízi használatra is alkalmas. A nyél kihúzható, a tengely acélból készült. Nyomógomb segítségével kibillenthető, a propeller merülési mélysége és a kormányzás erőssége fokozatmentesen állítható. A tengelyhossz az irányító egység és a víz alatti motorrész közötti távolság. Brushless Motor: A szénkefe mentes meghajtásból eredő gondozásmentes motor. Magas teljesítményű, nagy hatékonyság. NIB Power Magnets: Neodym szuper mágnes még több erőért és hatékonyságért. Auto Electronic Protection: Elektromos védelmi rendszer a túlfeszültség, rövidzárlat és túlterhelés ellen. Lithium Battery Compatible: Lithium akkumulátorokkal használható. Sail Boat Applicable: A motor ideális vitorlásokhoz is, mint kiegészítő motor. Sport Mode: Rövid idejű maximális teljesítmény kapcsolása nyomógombbal. USB Power Out: USB-csatlakozó lámpák, mobiltelefonok töltéséhez. Info Display: Állapot információk a kijelzőn lehívhatók. Saltgard: További védelem a sósvízi használathoz. Stainless Steel Shaft: Rozsdamentes acél tengely. Quick Adjust System: Gombnyomással irányítható motor trimmelés. Excellent Service: Tökéletes szervíz háttér a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz. További Rhino-s termékekért, kattints ide! Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!